JBN MASTERCLASS, DURF JIJ HET AAN?
Wil jij in de bouw je eigen toekomst maken? Zoek je daartoe gelijkgestemden, inspiratie en uitdaging? Sparring partners – van je eigen leeftijd én experts met decennia ervaring? Kortom: wil je een weergaloze ontdekkingsreis maken op het gebied van persoonlijk leiderschap? Dit is je kans.

EXCLUSIEF VOOR JONGE BOUWERS
Deze Masterclass is een initiatief van Jong Bouwend Nederland en is dan ook bedoeld voor jonge bouwers. Managers en eigenaren van bedrijven in bouw en infra. Mensen met HBO werk- en/of denkniveau. In de leeftijd tot (ruim) 40 jaar. Bouwers, die willen werken aan hun eigen ontwikkeling. Om daarmee hun toekomst en die van hun bedrijf nader vorm te geven.

WANNEER GAAN WE VAN START?
De kern van het programma bestaat uit vier tweedaagse modules, altijd op vrijdagochtend, -middag en -avond plus zaterdagochtend. Daarnaast bestaat het programma uit korte intervisies en onderlinge bedrijfsbezoeken. De data van de modules staan hieronder. De overige data worden in overleg vastgesteld.

Data Masterclasses

 • Module 1: Zelfleiderschap
  • 12 & 13 mei 2023 - Westcord Garderen

 • Module 2: Samenwerking
  • 30 juni & 1 juli 2023 - Papendal Arnhem

 • Module 3: De Toekomst van de Bouw
  • 22 & 23 september 2023 - BIP Harderwijk zaal Oranje

 • Module 4: De eigen toekomst
  • 17 & 18 november 2023 - Westcord Garderen

 

MEER WETEN OVER DE JBN MASTERCLASS?
Bekijk hier het programma van de JBN Masterclass of bel 0294 450 585.

WAT KOST HET – IN GELD EN TIJD?
De JBN Masterclass kost normaal € 7.950,- Leden van Bouwend Nederland krijgen daarop een korting van € 2.000,- en betalen voor de JBN Masterclass slechts € 5.950,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief alle trainingsmodules, overnachtingen, lunch, diner en ontbijt. In tijd kost de Masterclass je vier vrijdagen en vier zaterdagochtenden voor de vier modules in acht maanden. ‘Daarnaast moet je rekening houden met vier dagen voor bedrijfsbezoeken en intervisies. De JBN kent geen huiswerk. Het is volledig ‘learning by doing.

DIRECT INSCHRIJVEN VOOR DE JBN MASTERCLASS
In onderstaand formulier kun je je direct inschrijven. Je kunt ook eerst een gratis JBN optie aanvragen. Bijvoorbeeld omdat je wilt overleggen met je werkgever of thuisfront.

Inschrijven

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht

Invalid email address.

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Ongeldige invoer

Contact

© 2018 All Rights Reserved - JBN Masterclass